Merchandise voor Kinderen

Merchandise voor Kinderen(Retail&Premiums)

PVC Sleutelhangers, Rugzakken, Voetballen, Kids Bekers

Ook voor uw premiums en Retail Merchandise hebben we de nodige know how in huis.

Van PVC Sleutelhangers tot rugzakken of petjes. Van basketballen, voetballen tot de trendy Kids Bekers (3D). Ook al deze Merchandise voor Kinderen produceren we in eigen fabrieken en leveren we tot bij u aan de deur.

Progimpex 3D Lenticular Sport Bottle

Extra ondersteuning mascotte knuffels

Voor extra ondersteuning van uw pluche mascotte karakters produceren wij voor onze klanten deze premiums en merchandise voor kids op maat.

Deze kunnen ingezet worden als extra verkoopartikel in de retail of als weggeef item om een campagne te ondersteunen.

Veiligheid&CE

Ook voor de premiums en de kids merchandise hanteert Progimpex de strikte veiligheids normen in functie van de CE normen, indien van toepassing.Kids merchandise, merchandhise voor kinderen, voetbal, rugzak, pluche knuffel, pluche pop, pvc sleutelhanger

Eigen kantoor in China - meer mogelijkheden

Ook de producten die u net iets moeilijker vindt bij een andere leverancier kunnen wij voor u out-sourcen. Ons team is al 20 jaar vertrouwd met de Chinese Markt – de productiemarkt bij uitstek voor al uw promotie artikels.

Ons kantoor in China is gelegen in Shanghai. Onze eigen mensen kunnen dus ter plaatse de beste producten aan de beste prijzen voor u gaan outsourcen.

Van ontwerp, tot productie en aanlevering – we nemen alles voor u uit handen.
We hebben 20 jaar ervaring met custom made producties in China en onze mensen ter plaatse staan in voor een directe aanpak, controle en overzicht.

Product Voorbeelden - of bezoek de Kids Merchandise Gallery

This post is also available in: nlNederlands enEnglish (Engels)

error: Content is protected !!