Over Progimpex

Wij ontwikkelen creatieve concepten en produceren ook de maatwerk pluche knuffels en merchandise.

Progimpex Pluche knuffel laten maken
Progimpex Pluche knuffel laten maken
Borre, Jeroen Aalbers, Stefan Thijs, Progimpex, Pluche Knuffels
Video afspelen over Borre, Jeroen Aalbers, Stefan Thijs, Progimpex, Pluche Knuffels
Progimpex Pluche knuffel laten maken

Progimpex, Known For The Quality

Over Progimpex: Uw Partner voor Maatwerk Pluche Knuffels en Creatieve Merchandise

Bij Progimpex zijn we een Belgisch bedrijf met twee vestigingen, strategisch gelegen in het hart van Brussel en in Oost-Vlaanderen. Met meer dan 20 jaar ervaring hebben we ons gespecialiseerd in het maken van pluche knuffels, het ontwikkelen van creatieve concepten en het bedenken van merchandise. Ons verhaal begon met een passie voor het realiseren van dromen, zowel die van onze klanten als die van consumenten, door middel van een creatief proces dat tastbaar wordt gemaakt.
Onze klanten bevinden zich internationaal en omvatten diverse sectoren, waaronder vakantieparken, pretparken, sportclubs, evenementen, horeca, leisure, grote retailbedrijven, babymerken en marketingbureaus. We hebben het voorrecht gehad om met verschillende gerenommeerde organisaties samen te werken en hun visie tot leven te brengen door middel van unieke pluche knuffels en merchandise.
Met ons magazijn in Oost-Vlaanderen zijn we in staat om grotere producties te verzamelen, op te slaan en uit te leveren aan de locatie van de klant. Dit stelt ons in staat om een naadloze logistieke ervaring te bieden en ervoor te zorgen dat uw bestellingen op tijd en in perfecte staat aankomen.
Bij Progimpex hechten we grote waarde aan kwaliteit en toewijding. Vanaf het begin tot het einde van het proces werken we intensief en gepassioneerd aan uw pluche project. Elk knuffelbeest wordt met zorg en aandacht behandeld om ervoor te zorgen dat het uniek is voor de consument, voor u als klant en voor ons als bedrijf.
We zijn er trots op dat we met onze expertise en creativiteit de dromen van onze klanten werkelijkheid kunnen maken. Of u nu op zoek bent naar een uniek merchandise-item, een promotioneel product of een gepersonaliseerde pluche knuffel, wij staan klaar om u te helpen.
Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Progimpex uw pluche project tot leven kan brengen. Samen creëren we iets buitengewoons!

Full Maatwerk Service

Wij bieden een full all-round service.
Van karakterontwerp, productie van uw pluche knuffels en merchandise, tot logistiek en levering.

Audits en Ervaring: Kwaliteit en Betrouwbaarheid

Bij Progimpex hechten we veel waarde aan kwaliteit en betrouwbaarheid, daarom ondergaan we verschillende audits, waaronder Sedex en Coca Cola audits. Dit stelt ons in staat om te voldoen aan de strenge eisen van grote organisaties waar we aan leveren.

+20 jaar ervaring

Met meer dan 20 jaar ervaring in het produceren van op maat gemaakte pluche knuffels van retailkwaliteit en merchandise, hebben we een diepgaande expertise opgebouwd. Onze fabrieken zijn gevestigd in het Verre Oosten, maar we hebben ook grote en snelle productiecapaciteiten in Europa. Bovendien hebben we een eigen kantoor en een in-house sample room, waardoor we efficiënt kunnen werken en snel prototypes kunnen leveren.
Met vestigingen in België, namelijk Brussel en Oost-Vlaanderen kunnen we een wereldwijde dienstverlening bieden. Onze eigen ontwerpers stellen ons in staat om binnen 5-10 dagen samples te maken, zodat je een duidelijk beeld krijgt van hoe je eindproduct eruit zal zien. Daarnaast volgt ons eigen kwaliteitscontroleteam elke productie nauwlettend op om ervoor te zorgen dat de hoogste normen worden gehandhaafd.
Bij Progimpex geloven we in een nauwe samenwerking met onze klanten, waarbij we zorgvuldig luisteren naar hun behoeften en wensen. Ons team staat klaar om je te begeleiden en advies te geven bij elke stap van het proces, van ontwerp tot levering. We streven ernaar om te voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid.
Als je op zoek bent naar een partner met uitgebreide ervaring en de mogelijkheid om aan te sluiten bij de eisen van grote organisaties, dan ben je bij Progimpex aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen bij het realiseren van je pluche knuffel- en merchandise-projecten.
Progimpex Pluche knuffel laten maken

Gepassioneerde werkwijze voor een totaal beleving

Samen creëren we het Concept en het Prototype: Uw Ideeën tot Leven Gebracht

Bij Progimpex geloven we in de kracht van samenwerking. Samen met jou ontwikkelen we het concept en het prototype dat jouw ideeën of ontwerp transformeert in een superzachte knuffel en aangepaste merchandise. Ons doel is om ervoor te zorgen dat elke knuffel de juiste Feel&Look heeft, zodat het perfect past bij jouw visie.
Als specialisten in kwaliteitsknuffels begrijpen we dat het plezier dat de consument beleeft aan het spelen met, vasthouden van en verzamelen van pluche knuffels – de Care&Love – de ultieme bevestiging is van ons werk. We streven er voortdurend naar om pluche knuffels te creëren die een emotionele connectie maken en een blijvende indruk achterlaten.
Wat de meeste mensen vaak niet weten, is dat achter de schermen het ontwikkelen van pluche knuffels een intens proces is, met maar liefst 85 verschillende stappen in het ontwerp en de uitvoering. Elk detail wordt zorgvuldig overwogen en elk proces wordt nauwgezet gevolgd om ervoor te zorgen dat het eindproduct voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen.
Bij Progimpex staan we klaar om jouw ideeën werkelijkheid te maken. Ons team van experts begeleidt je door het hele proces, van de eerste conceptfase tot het uiteindelijke product. We luisteren naar jouw wensen en behoeften en zetten ons in om een pluche knuffel te creëren die voldoet aan jouw verwachtingen en die van de consument.
Ontdek vandaag nog hoe we jouw pluche knuffelproject tot leven kunnen brengen. Samen gaan we op avontuur en creëren we iets buitengewoons!
LinkedIn

Kwaliteit en Veiligheid

Kwaliteitsproductie van Pluche Knuffels: Ons Proces en Toewijding aan Veiligheid en Ethiek

Bij Progimpex begrijpen we dat pluche knuffels gemaakt worden van verschillende materialen en onderdelen. Ons productieproces omvat het produceren van alle afzonderlijke onderdelen, gevolgd door het zorgvuldig afwerken van deze onderdelen door middel van inkleuren, drukken, borduren, het knippen van patronen, naaien, assembleren en verpakken.
Gedreven door onze inzet voor kwaliteit voeren we meerdere kwaliteitscontroles en beoordelingen uit, waaronder onafhankelijke inspecties door derden. We geloven in een perfectionistische benadering van kwaliteit, waarbij elk aspect van het productieproces zorgvuldig wordt gecontroleerd om ervoor te zorgen dat alleen de beste pluche knuffels onze faciliteiten verlaten.
Bovendien voltooien we alle vereiste testen met betrekking tot de veiligheid van speelgoed. We hechten veel waarde aan de veiligheid van onze producten en zorgen ervoor dat alle pluche knuffels worden getest volgens de meest recente veiligheidsrichtlijnen. Dit stelt ons in staat om hoogwaardig speelgoed te leveren dat voldoet aan de strengste normen voor veiligheid en gebruiksvriendelijkheid.
Bij Progimpex zijn we ook ethisch verantwoord bezig. Onze fabrieken hebben een audit ontvangen voor werkomstandigheden op het hoogste niveau. We zetten ons in voor eerlijke arbeidsomstandigheden en zorgen ervoor dat alle betrokkenen in het productieproces eerlijk worden behandeld en passende werkomstandigheden hebben.
We streven naar transparantie en integriteit in al onze activiteiten. Door onze inzet voor kwaliteit, veiligheid en ethiek willen we ervoor zorgen dat onze klanten vertrouwen hebben in de pluche knuffels die we produceren.
Kies Progimpex voor pluche knuffels van hoge kwaliteit die voldoen aan de strengste normen op het gebied van productie, veiligheid en ethiek. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we kunnen samenwerken om jouw perfecte pluche knuffels te creëren.