De Magie Achter Carrefour’s Knuffeltjes

Pluche Knuffels voor Carrefour, maatwerk Merchandise en Pluche Knuffels, Progimpex
Progimpex Pluche knuffel laten maken
Pluche Knuffels voor Carrefour, maatwerk Merchandise en Pluche Knuffels, Progimpex, spaarkaart
Video afspelen over Pluche Knuffels voor Carrefour, maatwerk Merchandise en Pluche Knuffels, Progimpex, spaarkaart
Progimpex Pluche knuffel laten maken

Ontdek de Magische Wereld van Gezonde Pluche Voedingshelden met Progimpex én Carrefour!

Het is weer die tijd van het jaar – het nieuwe schooljaar staat voor de deur en we hebben iets bijzonders voor jullie in petto! We zijn super enthousiast om jullie ons nieuwste project te laten zien, een samenwerking die zowel educatief als knuffelbaar is. Lees snel verder om alles te ontdekken over onze avontuurlijke reeks pluche knuffels, speciaal ontworpen voor Carrefour!

We vroegen ons af: “Hoe kunnen we kinderen op een speelse manier bewust maken van gezonde voeding?” En zo begon ons spannende avontuur met Carrefour. Samen besloten we om iets unieks te creëren dat leren over gezond eten net zo leuk zou maken als het is. En dus brachten we onze creatieve breinen bij elkaar en begonnen aan een onvergetelijke reis.

🖌️ Het Ontwerp Proces: Van Idee tot Knuffel 

Onze getalenteerde illustrator dook in een wereld van informatie over voeding, van sappige groenten tot zoet fruit en smakelijke vleeswaren. Gewapend met deze kennis begon het magische proces van ontwerpen. Het resultaat? Een bende vrolijke en aantrekkelijke knuffels met namen als Astrid Appelsien, Benjamin Broccoli, Charlotte Chocoladebroodje, Kasper Kippenugget en Boris Braadworst. Elke knuffel heeft een unieke persoonlijkheid en brengt een belangrijke boodschap over gezonde voeding met zich mee.

🥦Levendige Karakters met Een Missie

Wat maakt deze knuffels zo speciaal? Ze zijn niet zomaar knuffels; ze zijn ware voedingshelden met sprekende gezichtsuitdrukkingen, armen en benen om mee te knuffelen! We hebben onze zachte pluche materialen en topkwaliteit borduurwerk gebruikt om ervoor te zorgen dat deze knuffels niet alleen leuk zijn om vast te houden, maar ook om naar te kijken. Elk van hen draagt trots het Carrefour-logo en een kleurrijke tag.

Spaar Ze Allemaal met de kleurrijke spaarkaart

Maar dat is nog niet alles! Progimpex ontwikkelde ook een geweldige spaaractie! Verzamel ze allemaal met onze unieke spaarkaart en prachtige spaarzegels. Het ontwerpteam heeft zijn best gedaan om ervoor te zorgen dat het verzamelen van deze knuffels een avontuur op zich is.

📞 Neem Contact Op en Creëer Jouw Eigen Pluche Knuffels

Wil je ook een opwindende spaaractie opzetten om je klanten te betoveren? Ons sales team staat klaar om je te helpen bij het creëren van een campagne die net zo opwindend en uniek is als de onze. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Progimpex jouw volgende project kan transformeren in iets onvergetelijks!

Pluche Knuffels voor Vakantie parken, Pret parken, Sportclubs, Leisure, Horeca, Retail, Pharma, You-tube, Uitgeverijen

Pluche Knuffels op maat: Een Perfecte Keuze voor Diverse Sectoren

Bij Progimpex begrijpen we dat pluche knuffels een aantrekkelijk en veelzijdig product zijn dat verschillende sectoren kan aanspreken. Onze op maat gemaakte pluche knuffels & merchandise zijn de perfecte keuze voor de volgende doelgroepen:
1. Vakantieparken en Pret parken: Pluche knuffels kunnen dienen als souvenirs of cadeautjes die gasten kunnen kopen om hun ervaring in het park te herdenken. Ze voegen een speels en gedenkwaardig element toe aan de bezoekerservaring.
2. Sportclubs: Pluche mascottes van sportclubs zijn een geweldige manier om fans te betrekken en een gevoel van verbondenheid te creëren. Ze kunnen worden verkocht als merchandise of als prijzen bij wedstrijden en evenementen.
3. Leisure-industrie: Of het nu gaat om pretparken, dierentuinen, waterparken of andere recreatieve instellingen, pluche knuffels zijn populair bij bezoekers van alle leeftijden. Ze kunnen worden gebruikt als beloningen, verzamelobjecten of unieke cadeaus.
4. Horeca: Restaurants, cafés en hotels kunnen pluche knuffels gebruiken om een kindvriendelijke sfeer te creëren en jonge gasten te vermaken. Ze kunnen ook dienen als promotieartikelen of cadeaus bij speciale gelegenheden.
5. Promotiecampagnes: Pluche knuffels zijn effectieve promotionele producten die de aandacht trekken en een blijvende indruk achterlaten. Ze kunnen worden bedrukt met logo’s, slogans of berichten om merkbekendheid te vergroten en klantloyaliteit te bevorderen.
6. Food-Retail en Pharma: Pluche knuffels kunnen worden gebruikt in marketingcampagnes voor voedingsmiddelen, dranken en farmaceutische producten. Ze kunnen dienen als aantrekkelijke weggevertjes of als onderdeel van een loyaliteitsprogramma.
7. YouTube-kanalen: Pluche knuffels zijn populair bij YouTubers en influencers. Ze kunnen worden gebruikt als merchandiseproducten om fans te betrekken en een tastbare connectie met het kanaal te creëren.
8.Uitgeverijen (Boekhelden): Pluche knuffels gebaseerd op populaire boekpersonages kunnen uitgeverijen helpen bij het promoten van hun kinderboeken. Ze versterken de band tussen lezers en geliefde literaire helden.
Bij Progimpex zijn we flexibel en kunnen we aan de specifieke behoeften van elke doelgroep voldoen. Of het nu gaat om het creëren van schattige mascottes, herkenbare karakters of gepersonaliseerde ontwerpen, we zorgen ervoor dat onze pluche knuffels perfect passen bij de doelgroep en de gewenste branding.
Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe onze pluche knuffels op maat kunnen bijdragen aan het succes van jouw sector en doelgroep!
Progimpex, Maatwerk Pluche Knuffels en merchandise
Oscar & Abby tonen je graag de mogelijkheden
Oscar&Abby by Progimpex, maatwerk Merchandise en Pluche Knuffels.
De Magie Achter Carrefour’s Knuffeltjes

Pluche Knuffels op Maat Laten Maken bij Progimpex: Materialen, Afmetingen en Karakters

Hier willen we je graag informeren over de verschillende mogelijkheden als het gaat om materialen, afmetingen en karakters voor jouw op maat gemaakte pluche knuffels.
Hier willen we je graag informeren over de verschillende mogelijkheden als het gaat om materialen, afmetingen en karakters voor jouw op maat gemaakte pluche knuffels.

Materialen van Hoge Kwaliteit

Bij Progimpex streven we ernaar om pluche knuffels van de hoogste kwaliteit te creëren. We maken gebruik van zorgvuldig geselecteerde materialen om ervoor te zorgen dat onze knuffels zacht, duurzaam en veilig zijn. Enkele van de materialen waaruit je kunt kiezen, zijn:
  1. Zachte Pluche: Deze klassieke pluchestof is heerlijk zacht en perfect om mee te knuffelen.
  2. Luxe Pluche: Voor een extra zacht en luxe gevoel kun je kiezen voor onze premium pluchestof.
  3. Geborstelde Pluche: Deze pluchestof heeft een fluweelachtige textuur die extra comfortabel aanvoelt.
  4. Kortharige Pluche: Als je op zoek bent naar een gladde en glanzende afwerking, is kortharige pluche een goede keuze.
  5. Gerecyclede Pluche: We bieden ook milieuvriendelijke opties aan, zoals gerecyclede materialen, om aan duurzaamheidsdoelen te voldoen.

Afmetingen op Maat

Bij het laten maken van pluche knuffels begrijpen we dat de juiste afmetingen van cruciaal belang zijn. Afhankelijk van je wensen en doelstellingen kunnen we pluche knuffels in verschillende groottes produceren. Van kleine knuffels die in de palm van je hand passen tot levensgrote knuffels die een indrukwekkend statement maken, wij maken het mogelijk.

Karakters en Educatieve Ontwerpen

Bij Progimpex zijn we gespecialiseerd in het creëren van unieke karakters en educatieve ontwerpen. Of je nu een eigen mascotte wilt laten ontwerpen, een populaire stripfiguur tot leven wilt brengen of educatieve knuffels wilt maken, we hebben de expertise om aan je verwachtingen te voldoen. Ons getalenteerde ontwerpteam werkt nauw met je samen om ervoor te zorgen dat het karakter of ontwerp perfect aansluit bij jouw visie.
Bij Progimpex staan we bekend om onze nauwgezette aandacht voor detail en hoogwaardige afwerking. We zorgen ervoor dat elke pluche knuffel voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen en veilig is voor alle leeftijden.

Ontdek de Magie van Pluche Knuffels op Maat

Of je nu op zoek bent naar een uniek geschenk, merchandiseproducten voor je bedrijf of educatief speelgoed, pluche knuffels op maat zijn de perfecte keuze. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de magie van pluche knuffels op maat bij Progimpex!
Progimpex Pluche knuffel laten maken
Oscar&Abby by Progimpex, maatwerk Merchandise en Pluche Knuffels.
Video afspelen over Oscar&Abby by Progimpex, maatwerk Merchandise en Pluche Knuffels.
Progimpex Pluche knuffel laten maken