Illustraties en Karakter ontwerp

Geen ontwerp? Onze Tekenaars gaan graag aan de slag voor jou!
Alles begint met een idee. Wij hebben de ervaring om jouw idee om te zetten in kleurrijke ontwerpen

Heb je nog geen ontwerp?

Wij tekenen en ontwerpen graag uw mascotte karakter voor u. Onze tekenaars gaan graag voor u aan de slag. Alles begint met een idee. Of het nu gaat over een dier, een menselijke cartoon of een voorwerp. Wij hebben de ervaring om jouw idee/droom om te zetten in een levendige illustratie. Een karakter komt tot leven in verschillende stappen. We brainstormen samen over jouw idee en helpen jou op weg om tot het karakter te komen dat je voor ogen hebt.
  • Nieuwe Karakters, Aanpassing bestaande Karakters, Settings, Illustraties
Ontwerpen

Als alle ideeën, zijn verzameld

Zodra we alle ideeën, kleuren, visies en details hebben verzameld gaat onze tekenaar, die toegewezen werd voor jouw project, aan de slag. De eerste schetsen worden gemaakt en voorgesteld. In een set – familie – pluche knuffels houden we er rekening mee dat alle karakters bij elkaar aansluiten. Jouw feedback is belangrijk en deze gaan we weer verder toepassen op de illustraties.
  • De eerste schetsen
Ideetjes

Kleuren

Als de mascotte precies aan jouw visuele voorstelling beantwoordt gaan we details toevoegen en ook de kleuren. Jouw mascotte komt nu echt tot leven. Een visuele voorstelling kan ook hier nog steeds aangepast met details en gewijzigde kleuren. We werken gewoon tot je 100% tevreden bent.
  • We werken gewoon tot je 100% tevreden bent
Kleuren

Voor-, zij-en achteraanzicht-3D

De illustratie is nu precies zoals je wil en dan gaan we ook de andere poses uitwerken. Dit kan voor-zij en achteraanzicht zijn maar ook een volledige 3D voorstelling. Diverse poses (zoals in een strip) kunnen ook, een bewegende 3D is een volgende stap. Merchandise wordt geproduceerd volgens de uitgewerkte illustraties en het karakter.​
  • Ontwerpen, Schetsen, Kleuren, Productie
3D

Ready To Go?

Wij zijn er klaar voor!


©Illustraties en Karakter Progimpex
  • Kinderboekjes, Brochures, Puzzles, Meal Boxen
3D

Mascotte sterk in de markt

Wij zijn er klaar voor!
In onze verschillende gallery's kan je alvast onze kwaliteit bekijken.

Wij zijn sterk in pluche knuffels maken, merchandise ontwikkelen, textiel (handdoeken, tees, hoodies, caps), en promotie artikelen of premiums
  • Meer ideetjes kan je ontdekken in onze portfolio
PORTFOLIO
Wij

zijn klaar om ook jouw project te gaan realiseren

Een leuke snoet en super zachte pluche?  Progimpex is specialist in het creëren van aantrekkelijke pluche mascottes en merchandise.