The Power of Merchandise

Pluche Beer, Progimpex Pluche Knuffels maken
We tellen af! Een vreemd jaar komt ten einde, we poetsen ons op voor een nieuw 2021 mét perspectieven. Progimpex is sterk in het ontwikkelen van creatieve concepten, de ontwerpen, de prototypes en de massa productie. Onze kwalitatieve producten zorgen voor uw sales boost.  Klanten die onder de indruk zijn van uw gepersonaliseerde producten is ons doel. Wij hebben ervaring met producties op grotere schaal. Samen met onze pluche knuffels hebben we een uitgekiend – geauditeerd – leveranciersnetwork zodat de kosten voor uw campagne gegarandeerd wordt gereduceerd. Merchandise die haarfijn aansluit bij uw merk en bedrijf: wij produceren het ganse pakket zodat alles op elkaar wordt afgestemd en ook tezamen bij u wordt geleverd. Procurement is ons op het lijf geschreven. Wij zorgen voor tevreden klanten en uw merk. Wij tellen af en wensen jullie alvast warme Fijne Dagen dicht bij familie en gezin. Het wordt alleen maar beter!

CE en Veilighed

Al onze producten zijn 100% CE gekeurd en komen met een lijvig rapport. Wij werken samen met SGS, Intertek of andere geaccrediteerde partners en labo’s. Veiligheid is onze eerste prioriteit. Audits Wij hebben diverse sociale- en ethische audits. Sedex, BSCI ea.  Kwaliteit volgen we op on site door 100% Europese Staff. No Child Labor en respect voor werkers en omgeving. Groen Wij produceren carbon neutral en bieden ook OEKTOEX Standard 100 of rPET materialen aan, ook voor de vulling. Plastic betrokkenheid Wij gebruiken zo weinig mogelijk plastic zowel in productie als in verpakking en bieden alternatieven aan. Afspraken Wij zorgen ervoor dat uw producten altijd op tijd geleverd worden.

Uw mascotte sterk in de markt

Pluche Handpoppen Konijn, Varken, Aap, Ooievaar, Progimpex Pluche Knuffels Maken
Pluche handpoppen bij de lesmethode Kwink
WEen mascotte vormt de directe band tussen uw merk en uw doelgroep. Laten we bij Progimpex nu net gespecialiseerd zijn in het ontwikkelen van mascottes en aansluitende pluches en merchandise om uw merk te gaan versterken. Voor de lesmethode Kwink ontwikkelden wij supergave Handpoppen.  De poppen werden voorzien van talrijke geborduurde details.  Dubbelgevoerd zijn ze robuust en stevig voor lekker lang speel-en educatief plezier. Ze zijn ondertussen veilig aangekomen om te worden verdeeld vanaf 2021. Uw mascotte ontwerpen, levendiger maken, moderniseren…onze ervaren illustrators kunnen direct aan de slag. De mascotte versoepelt het contact tussen klant en het door Corona opgelegde sociale distance.  Uw website en Interactieve communicatie is nu nog van groter belang. Uw mascotte zorgt voor herkenbaarheid. De merchandise van uw mascotte ontwikkelen wij in duurzame producten (Oekotex, rPet, CE, Carbon Neutraal). Ontdek onze All-round Service en prikkel en betrek uw consumenten bij uw merk!

Progimpex is bedreven in de creatie van creatieve projecten, het ontwikkelen van karakters, het uitwerken van branding concepten.Contacteer ons vrijblijvend!