Gestroomlijnde Pluche Knuffels

Knuffel Vos, Organisch Katoen, Goud en Oranje
Knuffel Vos, Organisch Katoen, Goud en Oranje

GOTS (Global Organic Textile Standard) en OEKO-TEX® 100 zijn beide keurmerken die iets zeggen over hoe een stof geproduceerd is. Het OEKO-TEX® 100-keurmerk garandeert alleen dat er geen schadelijke stoffen aanwezig zijn in de het eindproduct, de stof. Voor GOTS wordt ook gekeken naar het hele productieproces van begin tot eind. Elke stap moet zowel milieuvriendelijk als sociaal verantwoord zijn. Er is dus wel overlap. OEKO-TEX® garandeert een veilige stof, vrij van chemicaliën maar niet per sé biologisch. Het GOTS-keurmerk garandeert naast een veilige stof ook een duurzame, verantwoorde en biologische stof.

Gestroomlijnd maatwerk

Bij Progimpex hechten we veel belang aan duurzaamheid! Met onze pluche knuffels willen we ook de meest duurzame en veilige knuffels in de markt zetten.

Wij bieden de mogelijkheid om een keuze te maken uit diverse materialen. Onze toeleveranciers worden zorgvuldig gescreend en hebben de nuttige certificaten.

  • standaard materialen (voldoen aan CE EN 71 1 2 3, azo, cadmium, phtalaten)
  • rPet van 100% gerecycleerde Petflessen
  • OEKO-TEX®
  • Gots

GOTS

GOTS (Global Organic Textile Standard) is een internationaal keurmerk dat beoordeelt of textiel milieuvriendelijk en sociaal verantwoord geproduceerd is. Hierbij wordt gekeken naar de hele keten. Van oogsten en productie, naar ruwe bewerking tot draad en stof, tot eindbewerking en verwerking tot duurzame kleding.

OEKO-TEX®

OEKO-TEX® Standard 100 is een gezondheidskeurmerk voor textiel, met strenge eisen voor restanten van zware metalen, schadelijke verfstoffen en bestrijdingsmiddelen. Om het keurmerk te verkrijgen wordt het textiel door onafhankelijke controleurs getest en mogen er geen schadelijke stoffen aanwezig zijn. Met name het verfproces veroorzaakt in de reguliere textiel-industrie voor de aanwezigheid van deze schadelijke stoffen.

Progimpex, Known for the Quality.  

In need for Branded Textile? Tailored to your needs

Whatever your custom apparel need, low quantity, large quantity, fast turn-around – we’ve got you covered. Let’s find the service that’s right for you.

Create T-shirts for Kids

Start Designing

Hoodies for everyone

START DESIGNING

Finding your your style

START DESIGNING

Als het op Persoonlijke Promoties aankomt, is er geen ontkennen aan: u bent gepassioneerd. Wij begrijpen hoe belangrijk uw Persoonlijke Merkprojecten zoals T-shirts, Gezichtsmaskers, Caps, Hoodies, Handdoeken, Sleutelhangers, Mokken, Sportflessen en Pluche Mascotte voor u zijn.
Daarom hebben wij veeleisende normen voor kwaliteitsproducties en drukkwaliteit samengesteld en bieden wij de nieuwste druktechnologieën om ervoor te zorgen dat uw bestellingen er geweldig uit zullen zien.
Het maakt niet uit hoe uw T-shirts gedrukt worden, of hoe uw persoonlijke merkartikelen geproduceerd zullen worden. Ze zijn er zeker om uw klanten samen te brengen.
Aangepaste Personal Promotions Merch en T-shirts hebben de kracht om blijvende herinneringen te creëren, nieuwe tradities te starten, en groepen te verenigen voor een gemeenschappelijk doel.
Wij zorgen voor de productie en het drukken, zodat u en uw klanten kunnen pronken met uw geweldige Personal Promotions!

Start Designing now

First, you need to create a Personal Promotions B2B account, if you don’t already have one. It is very simple. You need a Vat number.

Contact info

1. Belliardstraat 40, 1040 Brussel
2. Schaarbeekstraat 20, Unit D9, 9120 Melsele

The more you buy the less you pay

Once you have your account, you can design your own T-shirts and Merchandise for any occasion. Just design only, upload your design and wait for delivery.
Personal Promotions by Progimpex
We make your promotions personal