Elke dag complimentendag: het belang van positieve relaties en pluche knuffels

Marc De Bel, Warme William, Soko, Pluche handpop Progimpex

Marc De Bel, Warme William Progimpex Pluche handpoppen

Complimenten geven is een van de makkelijkste manieren om iemand te laten weten dat je aan hen denkt en hun prestaties waardeert. Op 1 maart werd dit nog eens extra benadrukt door de lancering van Soko, een boekje dat gaat over het verlies van een moeder en het vinden van steun bij vrienden. Het boekje en de bijbehorende Warme William handpop waren een hit bij de kleuters tijdens de boekvoorstelling.

Soko is een olifantje dat zijn moeder kwijt geraakt.  Met de hulp van zijn vriendje William de Schildpad leert hij het leven weer positief te benaderen.

 

"“Je mag verdriet hebben én dat tonen, daar heb je vrienden voor”

Maar waarom is het geven van complimenten en het hebben van positieve relaties eigenlijk zo belangrijk? 

Studies hebben aangetoond dat positieve relaties leiden tot een betere mentale gezondheid, minder stress, en een langer en gelukkiger leven. Het hebben van vrienden om op terug te vallen in tijden van verdriet kan een groot verschil maken in hoe we omgaan met tegenslagen.

Progimpex begrijpt het belang van positieve relaties en biedt daarom de mogelijkheid om pluche knuffels te ontwikkelen en produceren, samen met ondersteunende verhalen en boekjes.

Of het nu gaat om een hartverwarmend verhaal over vriendschap, of gewoon om een schattige knuffel om mee te knuffelen, Progimpex kan het allemaal.

Dus waar wacht je nog op? Geef vandaag nog een compliment aan iemand die je waardeert, en vergeet niet om altijd steun te zoeken bij vrienden in tijden van nood. En als je op zoek bent naar een manier om die vriendschap te vieren, neem dan contact op met Progimpex en creëer samen iets moois in combinatie met pluche knuffels en aangepaste merchandise.

Elke dag is tenslotte complimentendag!

#progimpex #pluche_knuffels_maken #warmewilliam #marc_de_bel #soko #nunam #pluche_handpop #sokken #brooddozen #boekjes #strandlakens #rugzakken #sleutelhangers

Marc De Bel, Warme William, Soko, Pluche handpop Progimpex
Marc De Bel, met een schare kinderen die naar de boekvoorstelling van 'Soko' kwamen en Warme William © NuNam
Marc De Bel, Warme William, Soko, Pluche handpop Progimpex
Voor de gelegenheid waren er ook Warme William-sokpoppen bij het boek © NuNam

Bron

HLN – 01 maart 2023

DPG Media Privacy Gate. (z.d.). https://www.hln.be/gent/marc-de-bel-en-warme-william-steken-met-soko-een-hart-onder-de-riem-van-kleuters-je-mag-verdriet-hebben-en-dat-tonen-daar-heb-je-vrienden-voor~a503c30d/

INFO: ‘Soko’ is uitgegeven door Uitgeverij Houtekiet en kost 15,99 euro, www.warmewilliam.be