Voetbal Mascotte Pluche

Published by admin on

Voetbal Pluche Mascotte en Mascotte Pakken

Wij maken de knuffel mascotte 100% gelijkend aan uw tekening of logo.  De mascotte kan voorzien worden van aangepaste kledij bv in de kleuren van uw voetbalclub inclusief logo’s.

De voordelen

[arrow_list]

  • De logo’s kunnen gedrukt, geborduurd of met een patch voorzien worden (afhankelijk van de afmeting en het aantal kleuren van het logo)
  • De kledij kan bestaan uit een shirt en een broekje, maar ook de kousen en de voetbalschoenen kunnen uitgewerkt worden.
  • De knuffel kan zelfs voorzien worden met de bal in de hand of aan de voet.  Alles uiteraard in superzachte materialen en de gekende Progimpex kwaliteit.
  • Eigen pluche knuffels laten maken
  • Inclusief CE, verpakking, tag en label.
  • Prototypen kan in 3 – 7 dagen

[/arrow_list]

[button text=”Mascotte Voorbeelden” link=”https://plucheknuffelsmaken.be/portfolio/mascottes/” style=”default” size=”normal” target=”_self” display=”inline” icon=”info-sign”]

 

Mascotte Pakken – Loop Pakken – Mascotte Kostuums

Van elke kleine knuffel kunnen we ook een mascotte pak maken inclusief heerlijke verkoeler in het hoofd en met een optioneel cooler vest.  Alles komt in dezelfde kwalitatieve uitvoering en kleuren als de knuffel mascottes én in een handige draagzak.

[button text=”Mascotte Pak Voorbeelden” link=”https://plucheknuffelsmaken.be/portfolio/mascottepak/” style=”default” size=”normal” target=”_self” display=”inline” icon=”info-sign”]

 

[button text=”Contact” link=”https://plucheknuffelsmaken.be/contact-progimpex/” style=”default” size=”normal” target=”_self” display=”inline” icon=”no”]

This post is also available in: Nederlands