Snowglobes: nostalgie, glitter en wannahave

Onze kwaliteit

Progimpex Pluche Knuffels Maken en Kids Merchandise

Elke pluche mascotte kunnen we ook gaan uitbreiden met een heuse merchandise line. Van handdoek, poncho, puzzel, rugzak tot prachtige Snowglobes.

Deze prachtige snowglobes zijn aantrekkelijk en van hoogwaardige kwaliteit. Ze zijn geschikt voor retail, promotie campagne of een leuk idee voor de komende feestdagen.

Prachtig als souvenir, om te kopen en te krijgen. Onze globes zijn uniek en volledig maatwerk.

We hebben diverse uitvoeringen: resin, ceramic, met muziek en ze komen in een prachtige aantrekkelijke full color geschenkverpakking.

Uw mascotte wordt vertaald naar een figurine en wordt ingewerkt alleen of in een scène in de sneeuwbal. De sneeuw kan in aangepaste kleuren en vormen.

Progimpex is een sterke aanbieder van creatieve pluche knuffels en retail merchandise (Kids&Adults).
We zijn vooral gekend voor onze custom made producties van kwalitatieve pluche knuffels, merchandise en thema gadgets.

In 20 jaar hebben we onze eigen productiefaciliteit en onze interne kwaliteitscontroles en productieopvolging gefinetuned.
Vanuit Brussel sturen we ons team in China aan en hebben we een sterke band opgebouwd met onze vaste productiepartners en toeleveranciers.

Pretparken, Familieparken, Zoo’s, Dierentuinen, Educatieve parken, Vakantieparken, Sportclubs…zijn onze belangrijkste klanten.

Al jaren produceren we topkwaliteit voor diverse Leisure Parken en Sportclubs.  Wij adviseren en produceren volledige retail programma’s die nauw aansluiten bij het imago van de Klant.

Daarnaast produceren we pluche knuffels en promotionele producten voor campagnes.  We zijn vooral sterk in kwaliteit aanleveren in zeer snelle tijd. Deze varkentjes werden in 30 dagen geproduceerd en ingevlogen als een spoedbestelling.

We back it all with the best guarantee in the industry.

Een sample van jouw eigen knuffel en thema gadgets bieden we uiteraard aan in no-time: vraag naar de voorwaarden!This post is also available in: nlNederlands

error: Content is protected !!