Raise the bar

Personal Promotions by Progimpex
Personal Promotions by Progimpex

Wij zijn gespecialiseerd in het bedrukken van t-shirts, hoodies, handdoeken, schorten, slabbetjes en mondmaskers.

Hoge kwaliteit full color drukwerk op wit en donker textiel.

Van Shirts tot Handdoeken en op maat gemaakte Pluche Speelgoed.

Personal Promotions by Progimpex is uw partner

RAISE THE BAR

Meer dan 16 maanden na de eerste lockdown hebben we de lat nog hoger gelegd in het aanbieden van hoge kwaliteit gepersonaliseerde promotie artikelen. Wij bieden nu ook de mogelijkheid om uw promotie-retail en merchandise ONLINE te ontwerpen in onze ONLINE print store. Wat uw aangepaste kleding ook nodig heeft, een kleine hoeveelheid, een grote hoeveelheid, een snelle turn-around - wij hebben aan alles gedacht. Laten we de service en het product vinden dat voor u geschikt is.

Wij zijn ons ganse Team dankbaar voor een geweldige en outstanding job!

Het was een uitdagend project om het perfecte pakket kleding en personaliseerbare producten van hoge kwaliteit samen te stellen.

De talenten en vaardigheden van ons team resulteerden eveneens in het investeren en installeren van de beste DTF-drukapparatuur die de meest zacht aanvoelende prints voor donker en wit textiel produceren.

Van uitstekend dubbel wit prints tot Neon kleuren (perfect ook voor het top evenement van het jaar Halloween bv) op alle soorten textiel.

De online print store is een succes geworden dankzij het ganse Progimpex Team! Keep up the good job.

Progimpex, Known for the Quality.  
Wij maken uw Gepersonaliseerd textiel Persoonlijk in Huis, in België.

Tailored to your needs

Whatever your custom apparel need, low quantity, large quantity, fast turn-around – we’ve got you covered. Let’s find the service that’s right for you.

Create T-shirts for Kids

Start Designing

Hoodies for everyone

START DESIGNING

Finding your your style

START DESIGNING

Als het op Persoonlijke Promoties aankomt, is er geen ontkennen aan: u bent gepassioneerd. Wij begrijpen hoe belangrijk uw Persoonlijke Merkprojecten zoals T-shirts, Mondmaskers, Caps, Hoodies, Handdoeken, Sleutelhangers, Mokken, Sportflessen en Pluche Mascottes voor u zijn. Daarom hebben wij veeleisende normen voor kwaliteitsproducties en drukkwaliteit samengesteld en bieden wij de nieuwste druktechnologieën om ervoor te zorgen dat uw bestellingen er geweldig uit zullen zien. Hoe uw T-shirts gedrukt worden, of hoe uw persoonlijke merkartikelen geproduceerd zullen worden maken uiteindelijk het verschil! Ze zijn er zeker om uw klanten samen te brengen. Aangepaste Personal Promotions Merch en T-shirts hebben de kracht om blijvende herinneringen te creëren, nieuwe tradities te starten, en groepen te verenigen voor een gemeenschappelijk doel. Wij zorgen voor de productie en het drukken, zodat u en uw klanten kunnen pronken met uw geweldige Personal Promotions!

Start Designing now

First, you need to create a Personal Promotions B2B account, if you don’t already have one. It is very simple. You need a Vat number.

Contact info

1. Belliardstraat 40, 1040 Brussel
2. Schaarbeekstraat 20, Unit D9, 9120 Melsele

The more you buy the less you pay

Once you have your account, you can design your own T-shirts and Merchandise for any occasion. Just design only, upload your design and wait for delivery.
Personal Promotions by Progimpex
We make your promotions personal