illustraties

Wij maken dromen waar.

Wij kunnen elke 2D tekening tot leven brengen en vertalen naar pluche knuffels die kwalitatief, super zacht en aantrekkelijk zijn maar vooral veilig voor kinderen én volwassenen.

 

Gepassioneerd

Wij hebben 20 jaar ervaring in custom made producties van pluche knuffels.
Met deze unieke en lange ervaring in de branche kunnen we gepassioneerd en heel precies elke pluche knuffel gaan produceren.

 

Juiste Feel&Look

Samen ontwikkelen we het concept en het prototype. Wij transformeren uw idee of ontwerp naar een superzachte knuffel. Gespecialiseerd in kwaliteitsknuffels zorgen wij voor de juiste Feel&Look.

 

Care&Love

Het plezier dat de consument beleeft aan spelen met, vasthouden of verzamelen van pluche knuffels – de Care&Love – is de mooiste bevestiging van ons werk.

You've got questions, we give you Quality&Safety

Bij elke productie is veiligheid en kwaliteit onze eerste zorg. Wij produceren voor u met de grootste nauwgezetheid en u ontvangt bij elke productie een rapport van een erkend labo.

Hoe kunnen we jou vandaag helpen?
Als u enkel over een gmail of hotmail account beschikt, dan graag telefoonnummer invullen
Progimpex is fabrikant van pluche knuffels en kids merchandise. Als fabriek produceren wij volledig op maat in grotere aantallen. Een pluche knuffel in 1 stuk is jammerlijk niet mogelijk. Een mascottepak is uiteraard wel mogelijk in 1 uniek exemplaar.

 

 

 

 

 

 

This post is also available in: nlNederlands enEnglish (Engels) frFrançais (Frans)

error: Content is protected !!