FAQs

This post is also available in: nlNederlands

Q?

Hoe lang duurt een productie?

A.

Een productie duurt ongeveer 45 dagen. Progimpex hanteert zeer strikte doorlooptijden. Elke stap is gecontroleerd zodat klanten ook duidelijk weten wanneer ze de knuffels kunnen gaan inzetten (retail, fundraising, actie enz)
De zeevracht duur 37 dagen. Dit zijn de 7 dagen export in China en 30 dagen zeevracht. De locale handeling duurt van 2 – 7 dagen. Dit zijn het lossen van het zeevrachtschip, de inklaring in Europa, de verhandeling op pallets en omwikkelen met folie en het inplannen van het transport naar de eindbestemming. Indien volle container dan kan deze in enkele dagen na aankomst van het schip in de haven bij de klant aangeleverd.
In zijn totaliteit komen we dan op en om bij de 90 dagen.
Hierin zit de tijd om de materialen te gaan inkleuren volgens pantone kleuren van de klant, de productie, de CE testen, de kwaliteitsinspecties, de export uit China, de zeevracht, de inklaring, het locale transport naar de klant binnen Europa.
Wij leveren ook spoedbestellingen die met luchtvracht worden aangeleverd.

This post is also available in: nlNederlands

Q?

Wat is de kostprijs?

A.

Deze wordt bepaald door oa het te ontwerpen pluche voorwerp, de kleuren, de materialen, de verpakking, de afmeting en de oplages.
Wij bekijken graag uw project meer persoonlijk om tot een correcte prijsopgave te komen.
Ook de vereiste kwaliteitscontroles, Level, AQL en audits bepalen mee de prijssetting.

This post is also available in: nlNederlands

Q?

Wat is de minimale oplage?

A.

Dit is afhankelijk van het totale project; elk project benaderen we persoonlijk en wij gaan aan de hand van het karakter, de afmeting, de gebruikte kleuren en materialen de oplage bepalen.

This post is also available in: nlNederlands

Q?

Is er een opstartkost?

A.

Donec eget tellus non erat lacinia fermentum. Donec in velit vel ipsum auctorulvinar. Proin ullamcorper urna et tibulum iaculis lacinia est. Proin dictum elementum velit. Fusce euismod consequat ante. Lorem ipsum dolor sit amet consectetuer adipiscing elit. Pellentese sed dolor. Aliquam congue fermentum nisl. Mauris accumsan nullael diam. Sed in lacus ut enim adipiscing aliquet. Donec eget tellus non erat lacinia fermentum. Donec in velit vel ipsum auctorulvinar. Proin ullamcorper urna et tibulum iaculis lacinia est.

This post is also available in: nlNederlands

Q?

Extra service?

A.

Ontwerp
Indien er nog geen tekening of ontwerp is kan onze tekenaar deze voor u gaan tekenen. Prijzen zijn afhankelijk van uw idee en gevraagde uitwerking.
Materiaalkeuze
Wij hebben 20 jaar ervaring in het produceren van pluche knuffels en adviseren u graag welke materialen het best gekozen worden om tot het optimale resultaat te komen.
Accessories&verpakkingen
Wij hebben al tal van aangepaste verpakkingen en kledij geproduceerd zodat wij u ook hierin kunnen adviseren en de productie uitvoeren.
Kids and Stuff Merchandise
Voor extra ondersteuning van uw pluche mascotte karakter produceren wij voor onze klanten premiums en merchandise voor kids op maat.
Deze kunnen ingezet worden als extra verkoopartikel in de retail of als weggeef item om een campagne te ondersteunen.

This post is also available in: nlNederlands

Q?

Levering?

A.

De klant mag ons de leveringsspecificaties opgeven zodat we hiermee rekening kunnen houden. Wij leveren zoals gevraagd. Dit kan in volle container zijn, op pallets, op Europallets. Zo hoog mogelijk, op bepaalde hoogte enz  Dit kan op 1 locatie of in verschillende distributiecentra.

This post is also available in: nlNederlands

Q?

Zijn de pluche knuffels veilig?

A.

Veiligheid en milieu liggen ons nauw aan het hart. Elke productie wordt uitvoerig getest volgens de laatste CE normen. Elke productie wordt met een CE rapport geleverd en alle pluches zijn dus absoluut 100% veilig.
Wij produceren ook volgens ethische normen en houden rekening met de arbeidsomstandigheden van onze werkers. Ook aan het milieu hechten wij veel belang.
Onze fabrieken hebben een of meerdere audits.

This post is also available in: nlNederlands

Q?

Communicatie?

A.

Transparante communicatie en service vinden wij zeer belangrijk. De huidige communicatie verloopt meestal via Email, Skype of andere. Wij sturen in elke productie voortdurend foto’s en updates waarop bijsturen gemakkelijk en snel mogelijk is. Bovendien is dit kosten besparend en is dit in het voordeel van de klant

This post is also available in: nlNederlands

Q?

Persoonlijk contact

A.

We hebben een kantoor in Brussel en in China.  Interactie is dus eenvoudig.
Als u een afspraak wil maken dan is dat uiteraard mogelijk.  In principe hebben we minder dan 10% van onze klanten reeds ontmoet. De reden hiervoor is dat we hebben gesleuteld om een alomvattend én transparante communicatie systeem op te zetten voor het afhandelen van complexe projecten op afstand zodat een persoonlijke vergadering ‘face to face’ niet echt vereist is. De andere reden is dat we met zo veel klanten in heel Europa werken zodat het ons onmogelijk zou zijn om te voldoen aan een bezoek aan elk van deze cliënten, op zijn minst zouden de kosten onbetaalbaar worden.
Maar bent u in de buurt dan bent u uiteraard altijd welkom voor een kopje koffie!

Contact

This post is also available in: nlNederlands

error: Content is protected !!