Pluche Beertje en Sleutelhanger

Elke wens is belangrijk

Progimpex Pluche Knuffels Maken

Elke wens is belangrijk; Zo ook verzorgen we elke productie pluche knuffels in onze gekende topkwaliteit: de wens van de klant is voor ons het allerbelangrijkste.
Voor Make a wish maakte we opnieuw deze schattige beertjes en sleutelhangers. In onze superzachte materialen voor een extra hoog knuffelgehalte. Het logo werd geborduurd op de knuffelbeer.
Een bijkomende leuke tag en label zorgen voor een blijvende branding van het merk.

Progimpex is een sterke aanbieder van creatieve pluche knuffels en retail merchandise (Kids&Adults).
We zijn vooral gekend voor onze custom made producties van kwalitatieve pluche knuffels, merchandise en thema gadgets.

In 20 jaar hebben we onze eigen productiefaciliteit en onze interne kwaliteitscontroles en productieopvolging gefinetuned.
Vanuit Brussel sturen we ons team in China aan en hebben we een sterke band opgebouwd met onze vaste productiepartners en toeleveranciers.

Pretparken, Familieparken, Zoo’s, Dierentuinen, Educatieve parken, Vakantieparken, Sportclubs…zijn onze belangrijkste klanten.

Al jaren produceren we topkwaliteit voor diverse Leisure Parken en Sportclubs.  Wij adviseren en produceren volledige retail programma’s die nauw aansluiten bij het imago van de Klant.

Daarnaast produceren we pluche knuffels en promotionele producten voor campagnes.  We zijn vooral sterk in kwaliteit aanleveren in zeer snelle tijd.

We back it all with the best guarantee in the industry.

Een sample van jouw eigen knuffel en thema gadgets bieden we uiteraard aan in no-time: vraag naar de voorwaarden!This post is also available in: Nederlands English (Engels) Français (Frans)