Over Progimpex

Wij ontwikkelen creatieve concepten en produceren ook de pluche knuffels en merchandise.

Progimpex Pluche knuffel laten maken
Progimpex Pluche knuffel laten maken
Video afspelen
Progimpex Pluche knuffel laten maken

Ons verhaal

Progimpex Pluche knuffel laten maken

Progimpex is een Belgisch bedrijf met 2 vestigingen in België.(in het hart van Brussel en in Oost-Vlaanderen)
Ons verhaal over pluche knuffels maken, creatieve concepten ontwikkelen en merchandise bedenken start meer dan 20 jaar geleden. Met onze passie realiseren wij dromen.  Dromen van klanten en dromen van consumenten worden via een creatief proces tastbaar.

 

Onze klanten zijn Internationaal gesitueerd. Oa. Vakantie Parken, Pretparken, Sportclubs, Evenementen, Horeca, Leisure, Big-box Company’s, Baby Merken, Marketing Agency’s.

 

Vanuit ons magazijn in Oost-Vlaanderen kunnen we grotere producties verzamelen, stockeren, en uitleveren naar de locatie van de klant.

 

Van begin tot einde werken we heel intens en gepassioneerd aan uw pluche project om elke knuffel uniek te maken voor de consument, voor u en voor ons. 

Full Service

Wij bieden een full all-round service.
Van karakterontwerp, productie van uw pluche knuffels en merchandise, tot logistiek en levering.

Audits
Wij hebben divers audits waaronder een Sedex en Coca Cola audit en wij leveren dus ook aan grote organisaties.

Ervaring
Wij hebben 20 jaar ervaring in custom made producties van pluche knuffels (kwaliteit geschikt voor retail) en merchandise.  Onze fabrieken bevinden zich oa in China. Maar ook in Europa hebben we grote en snelle productie capaciteiten.  We hebben een eigen kantoor en een eigen in-house sample room.

Locaties
Wij zijn een Belgisch bedrijf met 2 vestigingen in België, Brussel en Oost-Vlaanderen  & een kantoor in Shanghai. Dankzij onze eigen designers kunnen we samplen binnen 3-7 dagen.  Onze eigen QC volgt elke productie nauwlettend op

Progimpex Pluche knuffel laten maken

Gepassioneerde werkwijze voor een totaal beleving

Samen ontwikkelen we het concept en het prototype. Wij transformeren uw idee of ontwerp naar een superzachte knuffel en aangepaste merchandise.

Gespecialiseerd in kwaliteitsknuffels zorgen wij voor de juiste Feel&Look.

Het plezier dat de consument beleeft aan spelen met, vasthouden en verzamelen van Pluche Knuffels – de Care&Love – is de mooiste bevestiging van ons werk.

Wat men meestal niet weet is dat achter de scene het ontwikkelen van pluche knuffels een intense bezigheid is met wel 85 verschillende stappen in design en uitvoering.

Van begin tot einde werken we heel gepassioneerd aan uw pluche projectom elke knuffel uniek te maken voor de consument, voor u en voor ons. 

Ook uw merchandise is bij ons in ervaren handen: Tees, Hoodies, Caps, Handdoeken, Sokken, Mondmaskers

Rugzakken, Tassen, Waterglobes, Puzzels, Squishies, Sleutelhangers

LinkedIn

Kwaliteit en Veiligheid

Pluche knuffels worden gemaakt van verschillende materialen en onderdelen. Eerst produceren we alle aparte onderdelen. Daarna werken we deze af met inkleuren, drukken, borduren, knippen van de patronen, naaien…assembleren en verpakken.
Gedreven door  kwaliteit voeren wij meerdere QC proeven & beoordelingen uit, met inbegrip van onafhankelijke derden inspecties. Ook voltooien we alle vereiste testen mbt de Veiligheid van Speelgoed.

Perfectionistisch in Kwaliteit
QC proeven & beoordelingen en onafhankelijke derden inspecties

Veiligheid Speelgoed
Alle Pluche Knuffels worden getest volgens de recentste Veiligheids Richtlijnen

Ethisch Verantwoord
Onze fabrieken bezitten een audit voor werk omstandigheden. (hoogste Level)