Glow in the dark – Pluche

Glow in The Dark – Bed Huggies

Wil je zelf pluche knuffels laten maken volgens uw tekening (mascotte) of logo?  Dat kan bij Progimpex.  Wij hebben 20 jaar ervaring in custom made producties van pluche knuffels (kwaliteit geschikt voor retail). Onze fabriek bevindt zich in China.  We hebben een eigen kantoor en een eigen in-house sample room in China. Wij produceren de juiste mix tussen Feel&Look.

Knuffels Laten Maken

We kunnen op maat gemaakte knuffels aanbieden met glow in the dark materialen. De glow in the dark kan aangebracht in features zoals sterren, maantjes of cirkels.
Of een andere optie is de glow in the dark stof voor de volledige voorkant te gebruiken en/of de volledige knuffel.
De knuffel licht op in het donker dankzij zijn stof maar het licht is zacht zodat de nachtrust van de baby niet verstoord wordt.

Pluche knuffels maken, pluche laten maken, eigen pluche ontwerpen, pluche poppen, pluche mascotte, handpoppen, klaspoppen, glow in the dark

Ecologisch

Deze bijzondere knuffels werken zonder batterijen.  De stof laadt op door het licht overdag en geeft een aangenaam licht af in het donker.

Kinderen zijn er gek op.  Het is bovendien een aantrekkelijke decoratie. De Glow in the dark features kunnen dus ook subtiel in uw mascotte knuffel verwerkt worden.

Afmetingen: Afmetingen mogelijk van sleutelhanger tot XXL
Logo: uw logo kan toegevoegd (geborduurd, gedrukt) op de Pluche
Tag&Label: volledig gepersonaliseerd
Verpakking: naar keuze
Aantallen: afhankelijk van afmetingen en specificaties – met personalisatie (logo, tag, label)
CE: de knuffels zijn 100% veilig en worden met CE rapport afgeleverd

[button text=”Contact” link=”https://plucheknuffelsmaken.be/contact-progimpex/” style=”default” size=”normal” target=”_self” display=”inline” icon=”no”]

 

This post is also available in: Nederlands

error: Content is protected !!