Compartir en linkedin

Juguetes de peluche aerodinámicos

Knuffel Vos, Organisch Katoen, Goud en Oranje
Knuffel Vos, Organisch Katoen, Goud en Oranje

GOTS (Global Organic Textile Standard) en OEKO-TEX® 100 zijn beide keurmerken die iets zeggen over hoe een stof geproduceerd is. Het OEKO-TEX® 100-keurmerk garandeert alleen dat er geen schadelijke stoffen aanwezig zijn in de het eindproduct, de stof. Voor GOTS wordt ook gekeken naar het hele productieproces van begin tot eind. Elke stap moet zowel milieuvriendelijk als sociaal verantwoord zijn. Er is dus wel overlap. OEKO-TEX® garandeert een veilige stof, vrij van chemicaliën maar niet per sé biologisch. Het GOTS-keurmerk garandeert naast een veilige stof ook een duurzame, verantwoorde en biologische stof.

Gestroomlijnd maatwerk

Bij Progimpex hechten we veel belang aan duurzaamheid! Met onze pluche knuffels willen we ook de meest duurzame en veilige knuffels in de markt zetten.

Wij bieden de mogelijkheid om een keuze te maken uit diverse materialen. Onze toeleveranciers worden zorgvuldig gescreend en hebben de nuttige certificaten.

  • standaard materialen (voldoen aan CE EN 71 1 2 3, azo, cadmium, phtalaten)
  • rPet van 100% gerecycleerde Petflessen
  • OEKO-TEX®
  • Gots

GOTS

GOTS (Global Organic Textile Standard) is een internationaal keurmerk dat beoordeelt of textiel milieuvriendelijk en sociaal verantwoord geproduceerd is. Hierbij wordt gekeken naar de hele keten. Van oogsten en productie, naar ruwe bewerking tot draad en stof, tot eindbewerking en verwerking tot duurzame kleding.

OEKO-TEX®

OEKO-TEX® Standard 100 is een gezondheidskeurmerk voor textiel, met strenge eisen voor restanten van zware metalen, schadelijke verfstoffen en bestrijdingsmiddelen. Om het keurmerk te verkrijgen wordt het textiel door onafhankelijke controleurs getest en mogen er geen schadelijke stoffen aanwezig zijn. Met name het verfproces veroorzaakt in de reguliere textiel-industrie voor de aanwezigheid van deze schadelijke stoffen.

Progimpex, conocido por la calidad.  

In need for Branded Textile? Tailored to your needs

Cualquiera que sea su necesidad de ropa personalizada, cantidad baja, gran cantidad, entrega rápida, lo tenemos cubierto. Busquemos el servicio adecuado para usted.

Crea camisetas para niños

Empezar a diseñar

Sudaderas con capucha para todos

EMPEZAR A DISEÑAR

Encontrar tu estilo

EMPEZAR A DISEÑAR

Als het op Persoonlijke Promoties aankomt, is er geen ontkennen aan: u bent gepassioneerd. Wij begrijpen hoe belangrijk uw Persoonlijke Merkprojecten zoals T-shirts, Gezichtsmaskers, Caps, Hoodies, Handdoeken, Sleutelhangers, Mokken, Sportflessen en Pluche Mascotte voor u zijn.
Daarom hebben wij veeleisende normen voor kwaliteitsproducties en drukkwaliteit samengesteld en bieden wij de nieuwste druktechnologieën om ervoor te zorgen dat uw bestellingen er geweldig uit zullen zien.
Het maakt niet uit hoe uw T-shirts gedrukt worden, of hoe uw persoonlijke merkartikelen geproduceerd zullen worden. Ze zijn er zeker om uw klanten samen te brengen.
Aangepaste Personal Promotions Merch en T-shirts hebben de kracht om blijvende herinneringen te creëren, nieuwe tradities te starten, en groepen te verenigen voor een gemeenschappelijk doel.
Wij zorgen voor de productie en het drukken, zodat u en uw klanten kunnen pronken met uw geweldige Personal Promotions!

Empiece a diseñar ahora

Primero, debe crear una cuenta B2B de Promociones personales, si aún no tiene una. Es muy simple. Necesita un número de IVA.

Datos de contacto

1. Belliardstraat 40, 1040 Bruselas
2. Schaerbeekstraat 20, Unit D9, 9120 Melsele

Cuanto más compras, menos pagas

Una vez que tengas tu cuenta, podrás diseñar tus propias camisetas y merchandising para cualquier ocasión. Solo diseñe, cargue su diseño y espere la entrega.
Promociones personales de Progimpex
Hacemos tus promociones personales