Alpaca: vriend voor het leven

Progimpex Pluche Knuffels Maken

High end – super aantrekkelijk – 3D

Progimpex produceert mascottepakken op maat voor haar klanten. Onze kwalitatieve wandelpakken worden – net zoals onze pluche knuffels en merchandise – in onze gekende top kwaliteit geproduceerd en impliceren een extra branding van uw merk!

Alpaca met hoog knuffelgehalte

Onze superleuke alpaca werd warm onthaald. In amper 30 dagen hebben we dit hoogwaardig mascottepak afgeleverd bij een tevreden klant. De body is gemaakt van super zachte, langharige pluche. Het logo werd geborduurd voor een kwalitatieve uitstraling.
Het 3D hoofd met glanzende ogen wordt gegarandeerd het uithangbord! En de Alpaca is zeker een warme vriend voor groot en klein. Hij is klaar voor een drukke agenda.

3D Hoofd en Bright Eyes

Naast de goedkopere Foam hoofden gebruiken wij nu vooral 3D Model Constructies; Gezichtsuitdrukkingen en texturen worden dan gemaakt door mallen en 3D printen. Ook voor de ogen(tanden) gebruiken we glanzende delen via mallen: de 3D pakken worden nu nog aantrekkelijker en aanspreekbaar!
Functionaliteit en zichtbaarheid (kijkgedeelte) maken we op het postuur van de animator.
Flexibele schoenen voor langdurig gebruik worden inclusief geleverd. Het totale mascotte pak wordt afgewerkt met kwalitatieve accessoires en kleding.

Logo’s, Accessoires, Kleuren

Progimpex Pluche Knuffels Maken
  • Logo’s printen we of borduren we afhankelijk van het logo en de gebruikte materialen.
  • Elke mascottepak wordt geleverd in kwalitatieve materialen, aangepaste kleuren en voorzien van accessoires zoals kledij of schoenen.
  • Een handige waterdichte draagzak maakt veelvuldig gebruik extra handig.
  • Ook de animator wordt verwend met een handige verkoeling (USB)

This post is also available in: Nederlands