4 dagen: Prachtige&Leuke Poppen

Poppen in pluche het is een vak apart

Progimpex Pluche Knuffels Maken

Poppen in pluche: het is een vak apart.
Deze aantrekkelijke pluche poppen hebben we gesampled in amper 4 dagen! We zijn sterk in het vertalen van 2D tekeningen naar aantrekkelijke en kwalitatieve 3D pluche poppen.
Met oog voor detail werken we 1 op 1 met de tekening. Dit vinden we zelf belangrijk om een eenvormigheid in de branding te verkrijgen.

Elk ontwerp is mogelijk: van geborduurde ogen, patronen op kledij, schoenen – elk detail telt voor ons.

Progimpex is een sterke aanbieder van creatieve pluche knuffels en retail merchandise (Kids&Adults).
We zijn vooral gekend voor onze custom made producties van kwalitatieve pluche knuffels, merchandise en thema gadgets.

In 20 jaar hebben we onze eigen productiefaciliteit en onze interne kwaliteitscontroles en productieopvolging gefinetuned.
Vanuit Brussel sturen we ons team in China aan en hebben we een sterke band opgebouwd met onze vaste productiepartners en toeleveranciers.

Pretparken, Familieparken, Zoo’s, Dierentuinen, Educatieve parken, Vakantieparken, Sportclubs…zijn onze belangrijkste klanten.

Al jaren produceren we topkwaliteit voor diverse Leisure Parken en Sportclubs.  Wij adviseren en produceren volledige retail programma’s die nauw aansluiten bij het imago van de Klant.

Daarnaast produceren we pluche knuffels en promotionele producten voor campagnes.  We zijn vooral sterk in kwaliteit aanleveren in zeer snelle tijd.

We back it all with the best guarantee in the industry.

Een sample van jouw eigen knuffel en thema gadgets bieden we uiteraard aan in no-time: vraag naar de voorwaarden!This post is also available in: nlNederlands enEnglish (Engels) frFrançais (Frans)

error: Content is protected !!