3D Model, Karakterontwerp en Chinees Nieuwjaar 2020

Karakterontwerp en 3D model

Progimpex Pluche Knuffels Maken

Een wedstrijd voor kinderen leverde een winnaar: een staande vos. We kregen van de klant de vraag om de vos tot leven te brengen eerst als een 2D tekening. Een leuk project waarbij – in overleg met de kinderen – de vos ‘groeide’ tot de uiteindelijke illustratie. How cute?!
Tot leven brengen? Dan denken we aan een 3D model, knuffels, een mascottepak, merchandise…Onze creativiteit kent geen grenzen.

We zijn sterk in het vertalen van 2D tekeningen (zelfs handsketches en kindertekeningen 😉 ) naar aantrekkelijke en kwalitatieve pluche knuffels mét een verhaal.
Met oog voor detail werken we 1 op 1 met de illustratie. Dit vinden we zelf ook heel erg belangrijk om een eenvormigheid in uw communicatie en uw branding te verkrijgen.

3D model, Illustratie, Karakterontwerp

Karakter ontwerp en 3D Model

Kwaliteit, CE

  • Elk ontwerp is mogelijk: van een schets tot een aantrekkelijke pluche mascotte.
  • CE testen voeren wij uit bij elke productie – elke knuffel is dus gegarandeerd veilig en van hoge kwaliteit.
  • Een mooie Tag en een mooi label maken van jouw knuffels een hoogwaardig product.

Chinees Nieuwjaar en leveringen 2019

Progimpex Pluche Knuffels Maken

Chinees nieuwjaar valt ‘vroeg’ in 2020. We adviseren dan ook om snel in productie te gaan indien nog een project gepland is voor voorjaar 2020. Contacteer ons voor de mogelijkheden en specifieke data.

Progimpex Pluche Knuffels Maken

Progimpex is een sterke aanbieder van creatieve pluche knuffels en retail merchandise (Kids&Adults).
We zijn vooral gekend voor onze custom made producties van kwalitatieve pluche knuffels, merchandise en thema gadgets.

In 20 jaar hebben we onze eigen productiefaciliteit en onze interne kwaliteitscontroles en productieopvolging gefinetuned.
Vanuit Brussel sturen we ons team in China aan en hebben we een sterke band opgebouwd met onze vaste productiepartners en toeleveranciers.

Pretparken, Familieparken, Zoo’s, Dierentuinen, Educatieve parken, Vakantieparken, Sportclubs…zijn onze belangrijkste klanten.

Al jaren produceren we topkwaliteit voor diverse Leisure Parken en Sportclubs.  Wij adviseren en produceren volledige retail programma’s die nauw aansluiten bij het imago van de Klant.

Daarnaast produceren we pluche knuffels en promotionele producten voor campagnes.  We zijn vooral sterk in kwaliteit aanleveren in zeer snelle tijd.

We back it all with the best guarantee in the industry.

Een sample van jouw eigen knuffel en thema gadgets bieden we uiteraard aan in no-time: vraag naar de voorwaarden!This post is also available in: Nederlands

error: Content is protected !!